Hawaiian Host
Over 80 Years of Genuine, Classic. Original.
Since boyhood, Mamoru Takitani had dreamed of being a candy maker.
Not just any old candy maker, mind you, but The Best Candy Maker That Ever Was. When his magical recipe for chocolate-dipped macadamias created a sensation on his home island of Maui, he  decided it was time.

Moving to Honolulu, Mamoru purchased Ellen Dye Candies, a local confectioner since 1927, and renamed the company Hawaiian Host.Armed with his fabulous recipe, he was soon filling order all over O'ahu.

Islanders loved the rich, creamy flavor of Mamoru's little masterpieces. Visitors discovered them to be a perfect gift for the folks back home. And competitors everywhere tries desperately to copy them. Oh yes, Hawaiian Host has been imitated by many over the years but the unique quality of our secret milk  chocolate has never been equaled. You are about to experience the world famous flavor that has made it a legend from the very beginning. 
タキタニ・マモル氏は、少年時代から将来の夢は、お菓子屋さんになることを描いていました。 あなたのお気に入りは、昔からの製菓メーカーですか? これは今までにない最高のお菓子の会社です。 彼が生み出した魔法のレシピによってマカダミアナッツをチョコレートに漬けた、まさにその時、それは彼の故郷マウイ島にセンセーションを巻き起こしました。

そして彼は、ホノルルに移り住み、マモルは、1927 年以来の地元菓子会社である「Ellen Dye Candies」を買収、Hawaiian Hostという会社に改称しました。彼の素晴らしい調理法は、すぐさまオアフ島全土で注文が殺到したと伝えれます。

島民は、マモルが作った小さな傑作、豊かでクリーミーな味を愛しています。
またハワイに訪れた観光客は、家で帰りを待つ人々のための見事な贈り物であることを発見しました。 そして、沢山の競合他社も必死になって、それらをコピーしようとしてきました。 だがしかし、長年に渡りハワイアンホースとは、数多くの人に模倣されてきましたが、私たちが秘密裡に生み出した、ミルクチョコレート独自の品質は、決して真似できるものではありません。 是非、皆さんで最初から伝説化した世界的に有名な味を体験してください。